Despre noi

Facebook cover dreapta info

Prima regula a unei stiri e sa nu intervii asupra stirii!

Dreapta.info este un site care isi propune sa aduca laolalta toate stirile relevante despre Dreapta romaneasca. Intentia noastra este sa respectam sursele de informatii fara a le aduce vreun prejudiciu, sa informam corect publicul interesat si activ in ceea ce priveste Dreapta politica si sa oferim o sursa de informatii care sa nu distorsioneze adevarul printr-o interpretare partinica.

Dreapta.info isi propune sa foloseasca informatia relevanta publicata de toate sursele media echidistante sau care, desi se declara sustinatoarele unui curent politic, trateaza informatia in mod corect, fara intentia de a-si manipula cititorii. Vom afisa linkurile si sursele informatiilor pe care le vom prelua si vom respecta in mod imperios cerintele fiecarui site de informatii la care vom face referinta. De asemenea, ne invitam toti cititorii sa acceseze cu incredere linkurile pe care le punem la dispozitie astfel incat traficul relevant pentru publicitate sa se inregistreze la site-urile sursa.

Dreapta.info este un site care nu isi propune sa gazduiasca reclame sau sa vanda spatiu publicitar. Singurele exceptii de la gazduirea unor reclame o vor face bannerele care au destinatie culturala sau fac referire la evenimente politice relevante pentru publicul site-ului.

Va multumim pentru bunele intentii si apelam la dumneavoastra sa ne atrageti atentia asupra oricaror derapaje care pot aparea in activitatea noastra pentru a le indeparta sau corecta cat se poate de repede.

Daca doriti sa ne comunicati opiniile si sesizarile dumneavoastra va rugam sa o faceti la adresa contact[at]dreapta.info sau sa folositi formularul de mai jos.