Vocea Transilvaniei: Satu Mare: Liderul PDL susţine că Dragnea şi Ponta ‘vor să ia primarii cu japca’

Preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan, susţine că prin ordonanţa de urgenţă care ar permite aleşilor locali să-şi schimbe partidul, premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea ‘vor să ia primarii cu japca’.

Sursa: smlive.ro

Sursa: smlive.ro

‘Dragnea şi Ponta vor să ia primarii cu japca prin OUG şi doresc refacerea PCR-ului, partidul stat. OUG-ul lui Dragnea va pune o presiune fără precedent pe primarii opoziţiei ca să treacă la PSD şi la sateliţii partidului condus de Ponta. Asta se întâmplă şi în Satu Mare zi de zi. Terenul pentru luarea cu japca a primarilor prin OUG a fost temeinic pregătit de Guvernul Ponta prin alocările discreţionare, puternic politizate, de fonduri bugetare în teritoriu’, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, Petre Mureşan.

Citeste mai mult pe voceatransilvaniei.ro. Acest articol a fost publicat pe voceatransilvaniei.ro la data de 28 august 2014.

Dreapta.info Despre Dreapta.info
Dreapta.info este un site care isi propune sa aduca laolalta toate stirile relevante despre Dreapta romaneasca. Intentia noastra este sa respectam sursele de informatii fara a le aduce vreun prejudiciu, sa informam corect publicul interesat si activ in ceea ce priveste Dreapta politica si sa oferim o sursa de informatii care sa nu distorsioneze adevarul printr-o interpretare partinica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>