HOTNEWS:Reactia Ambasadei SUA: Suntem ingrijorati in legatura cu momentul ales

SUA-Romania

Sursa: eurojust.ro

Ambasada SUA arata intr-o declaratie remisa presei ca “suntem ingrijorati in legatura cu momentul ales” in privinta proiectului de OUG care permite migratia politica a alesilor locali. “Ne-am exprimat in trecut ingrijorarea privind legiferarea unor chestiuni complexe prin ordonante de urgenta”, se mai arata in declaratia de presa a Ambasadei SUA. 

Reactia vine in timp ce la Guvern are loc o sedinta a Executivului in care e posibil sa fie luat in discutie proiectul de OUG inaintat de Liviu Dragnea.

Declaratia integrala a Ambasadei SUA:

Am auzit argumente pro si contra ordonantei propuse cu privire la alesii locali. Suntem ingrijorati in legatura cu momentul ales. Ne-am exprimat in trecut ingrijorarea privind legiferarea unor chestiuni complexe prin ordonante de urgenta si credem ca masurile de acest fel ar trebui discutate in cadrul unui proces legislativ deschis si transparent care permite organizarea unei dezbateri la care sa poata participa liber toate partidele politice, societatea civila si toate partile interesate.

Citeste mai mult pe Hotnews. Acest articol a aparut pe Hotnews in data de 28 august 2014.

 

Hotnews Despre Hotnews
HotNews.ro este un site de stiri romanesc. A fost infiintat in octombrie 1999, de catre un grup de jurnalisti specializati pe domeniul financiar, sub numele de revistapresei.ro si care continea articole provenite din surse externe si prezentate sub forma unei reviste a presei. Si-a schimbat numele in HotNews.ro in anul 2005.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>