Hotnews: Victor Ponta spune ca isi asuma Ordonanta de Urgenta privind traseismul politic al primarilor

 

Sursa: Realitatea.net

Sursa: Realitatea.net

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei extraordinare de Guvern de joi ca va fi aprobat proiectul de Ordonanta de Urgenta care va permite traseismul politic al primarilor si consilierilor locali. “Eu imi asum (…)Cred ca in primul rand trebuie sa deblocam activitatile autoritatilor locale si trebuie sa facem si un pic de dreptate”, a spus Ponta. Acesta a precizat ca alesii locali vor avea la dispozitie 45 de zile pentru a alege sa se mute de la un partid la altul.

Citeste mai mult pe Hotnews. Acest articol a fost publicat pe Hotnews in data de 28.09.2014

Hotnews Despre Hotnews
HotNews.ro este un site de stiri romanesc. A fost infiintat in octombrie 1999, de catre un grup de jurnalisti specializati pe domeniul financiar, sub numele de revistapresei.ro si care continea articole provenite din surse externe si prezentate sub forma unei reviste a presei. Si-a schimbat numele in HotNews.ro in anul 2005.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>